ثبت شرکت در تایلند  Companies registered in Thailand

 

 

مدارک لازم
اصل گذرنامه متقاضی
اصل شناسنامه متقاضی
12قطعه عکس 4*6 به صورت تمام رخ و بدون عینک
نداشتن مشکل قانونی جهت خروج از کشور
حضور متقاضی در تایلند الزامی می باشد
مابقی مدارک حقوقی و محضری جهت ثبت شرکت تجاری این دفتر تضمین و تهیه می نماید

مزایای این ویزا
برخوردار بودن از بعضی امکانات شهروندی کشور تایلند
خرید یا اجاره هرگونه ملک و ثبت آن به طور رسمی به نام متقاضی برابر قوانين دولت تايلند
اجازه فعالیت در زمینه شرکت خود
افتتاح حساب بانکی و جاری و دریافت انواع وام های بانکی با سودهای پایین
صادرات و واردات اجناس مختلف به کشورهای دیگر همچون ایران
خرید خودرو و اجناس دیگر به صورت اقساط
رفت و آمد به ایران و یا کشورهای دیگر  در مدت اقامت ولی با گرفتن مرخصی ویزایی

 

نظرات   

 
0 #15 ویزا 1سالهneda 1393-02-24 22:25
سلام ببخشید من ویزای 1ساله میخوام ولی کلاس نرم فقت ویزا 1 ساله میخوام ایا میتونم؟ اگه میشه فقت ویزاش جقدره؟ وجقد زمان میبره تهیه کنید؟ واز هم ایران تهویل میدین یا تایلند؟

****پاسخ مدیر سایت:

دوست عزیز ویزای یک ساله از طریق ثبت نام کالج یا ثبت شرکت و یا دعوتنامه کار انجام میشه

با تشکر
بابازاده

سفری دیگر
888851080
بازگو کردن
 
 
+1 #14 وامفرزان 1393-01-23 10:57
سلام خسته نباشيد، من در تايلند زندگي ميكنم و اجازه كار دارم، ميخواستم بدونم براي وام گرفتن بايد چيكار كرد؟گردش حسابم هم در بانك خوب هست

****پاسخ مدیر سایت:

دوست عزیز شرایط وام بانکی در بانک های مختلف متفاوته
باید به بانک مراجعه کنید

با تشکر
سفری دیگر
88851080
بازگو کردن
 
 
+1 #13 ویزا یکساله تایلندمهدی محمدخانی 1392-02-21 13:39
با سلام محبت کنید بفرمایید ارزانترین وساده ترین راه اخذ ویزای یکساله تایلند چگونه است و ایا با ان نیز میتوان با ان ویزا اجازه کار گرفت و هزینه چقدر است.باتشکر

****پاسخ مدير سايت:

دوست عزيز ارزانترين راه اخذ ويزاى يك ساده از طريق ثبت نام دوره زبانه ولى با اين ويزا اجازه كار نداريد

با تشكر
بابازاده
٠٩١٢٢٤٦٧٦٢٧
بازگو کردن
 
 
0 #12 ثبت شرکت جهت صادرات ماهی و تولیدامیری 1392-01-29 10:48
ثبت شرکت چند روز طول میکشه؟

****پاسخ مدير سايت:

حدودا ٢ ماه

با تشكر
بابازاده
٠٩١٢٢٤٦٧٦٢٧
بازگو کردن
 
 
+1 #11 ثبت شرکت جهت صادرات ماهی و تولیدامیری 1392-01-29 10:46
ثبت شرکت حدودا جند روز طول میکشه؟
بازگو کردن
 
 
0 #10 هزینه اجاره یا خرید ی اپارتمان در تایلند.مسعود 1391-11-07 06:30
با سلام
میخواستم ازتون بپرسم یک اپارتمان برای خرید یا اجاره با متراژ پایین برا یک نفر در تایلند حدودا چقدر است؟اگه با یک ویزای یک ساله بیام تایلند,کنارش بیزینس خودمو میتونم انجام بدم؟

****پاسخ مدیر سایت:

آقا محسن تو 2 خط واقعا نمیشه از سوالارو جواب داد !!!
شما نمیتونید 100 % ملک بخرید تو تایلند
اجاره سوئیت هم از ماهی 400 دلار شروع میشه
ویزای یکساله هم انواع و اقسام مختلفی داره

با تشکر
بابازاده
09122467627
بازگو کردن
 
 
+1 #9 soalramin 1391-11-06 19:53
با سلام و خسته نباشید. با گرفتن اقامت یک ساله امکان مسافرت به کشورهای اروپایی هست؟ اگر هست به چه صورتی؟

****پاسخ مدیر سایت:

نه عزیزم امکانش نیست
اگه این چنین بود همه میرفتند تایلند

با تشکر
بابازاده
09122467627
بازگو کردن
 
 
0 #8 سفرمحسن 1391-11-01 08:11
با سلام و تشکر زیاد از شما اقای بابازاده
میخواستم بدونم تنهایی سفر کردن به تایلند خوش میگذره یانه؟ارزش داره تنهایی رفتن خوبه یانه؟
دو دلم به نظر شم برم یا نه؟

****پاسخ مدیر سایت:

آقا محسن عزیز تایلند همه جوره خوش میگذره

با تشکر
بابازاده
09122467627
بازگو کردن
 
 
+1 #7 جهت سفر به تایلند دلار ببریم یا بات؟کمال 1391-10-28 12:27
با سلام و تشکر از سایت خوبتون
می خواستم بدونم برای مسافرت به تایلند با خودمو بات ببریم یا دلار ببریم بهتره ؟ با تشکر

****پاسخ مدیر سایت:

دوست عزیز در شرایط کنونی دلار بهتر از باته

با تشکر
بابازاده
09122467627
بازگو کردن
 
 
0 #6 اقامت دائم تایلندsaman 1391-10-27 10:29
سلام دوست عزیز و گرامی من قصد جدی برای مهاجرت به تایلند دارم.
اگرمن یک آپارتمان برای زندگی خودم (یک نفر) اجاره کنم و مشغول فروش هاست و دامین باشم میتوانم اقامت دائم تایلند را بگیرم یا باید در همین زمینه در تایلند ثبت شرکت داشته باشم؟
گرفتن کارت اقامت و حساب بانکی چقدر زمان میبرد؟
تا چند سال زمان میبرد تا پاسپورت تایلند را با همین شغل یا با ثبت شرکت بگیرم؟
الان برای شروع اقامت دائم کل 5000$ را در ایران باید پرداخت کنم؟ مراحل پرداخت چگونه است؟ آیا در این زمینه قراردادی بین ما بسته میشود؟
قبلا از زحمات شما و سایت پر محتوایتان تشکر میکنم واقعا ازدیدار سایت شما احساس شادی و غرور میکنم موفق باشید :roll: ;-)

****پاسخ مدیر سایت:
دوست عزیز شما باید جهت فعایت در کشور تایلند البته قانونی حتما ثبت شرکت کنید
ثبت شرکت وگرفتن اقامت نیز حدود 5000 دلار هزینه داره
در این رابطه ما با شما حتما قرارداد مینویسیم
هیچ فرد خارجی هم نمیتونه هیچ وقت تحت هیچ شرایطی پاسپورت تایلند رو بگیره حتی اگه 50 سال تایلند زندگی کرده باشه

با تشکر
بابازاده
09122467627
بازگو کردن
 

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه کردن

آخرین نظرات کاربران

  • 01.03.1393 10:20
    تور ترکیبی
    با سلام خدمت آقای بابازاده من باتفاق همسرم اواخر شهریور قصد سفر به بانکوک و پوکت رو داریم حالا سوال من اینجاست که آیا در این تاریخ هوای تایلند اذیت کننده نیست؟ و اینکه میشه از تور 11 روزه استفاده کرد؟ ...

    ادامه مطلب ..و

     
  • 28.02.1393 19:07
    اب وهوا
    با سلام و خسته نباشید لطفا راهنمایی بفرمایید برای خرداد ماه هوای بانکوک و پاتایا چه جوریه از لحاظ اب وهوایی. با توجه به اختلاف دمای تهران با اونجا قابل تحمل هست یا نه مرسی از راهنمایی تون ****پاسخ مدیر ...

    ادامه مطلب ..و

     
  • 25.02.1393 14:42
    پوکت
    سلام آقای بابازاده عزیز.من بهمراه همسرم اولین باره میخام سفری به تایلند داشته باشیم.شهر پوکت.سوال من اینکه ایا رفتن به پوکت در زمانهای تیر تا شهریور بدلیل فصل بارانی میتونه بصرفه باشه یا بهتره در ...

    ادامه مطلب ..و

چگونه یک تور تایلند خوب را انتخاب کنیم ؟

  • اولین نکته اینکه مجری مستقیم باشه نه واسطه
  • عین خدماتی که توی قراردادشون را بهتون بدند
  • قیمتشون تلفیقی از ارزونی و خدمات خوب باشه
  • بتونه حتی برای سایر استانهای کشور خدمات تور و رزرو را ارائه بده
  • برای مسافرین خانوادگی با توجه به ملاحظات ما ایرانیا گزینه خوبی را به شما پیشنهاد بده
  • اطلاعات خوبی از مقصد سفر به شما بده تا از وقتتان بهترین استفاده را بنمایید

پیشنهاد ما به شما  شما هم امتحان کنید و ببینید88851080    

 

تلفن تماس                88851080

تلفن شبانه روزی          09122467627

دو ساعت فیلم از نقاط دیدنی تایلند به اضافه نقشه تایلند هدیه آژانس ما به عزیزانی که پکیجهای ما را انتخاب نموده اند